Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bästkust med solsting




Svalkande morgon,
skönt är att sitta,
upp på balkongen
och bara få titta.

Titta på inget,
och allting i stunden,
insupa grönskan
som finns uti lunden.

Ljusblåa himmel,
penselmolns drag,
fylld utav glädje,
skänker behag.

Tor han den lille,
ska visst knacka på.
Med dunder och brak,
det kan man förstå!

Orden tog slut,
nu börjar paniken.
Värme! skrek bölja
i närmesta viken.

Svalkande morgon,
skönt är att sitta,
upp på balkongen
och bara få titta.




ME/2014-07-26














Prosa av Madjori
Läst 399 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-07-26 07:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Madjori
Madjori