Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyårsdagen




Hur skön är inte nyårsdagen,
närsom skumpan slagit till?
Även drinken uti magen,
vinet, groggen, öl därtill.

Fröjdens drycker kan för många,
lukta spya, rutten sill.
Skållebanket kan då stånga,
dagen efter om så vill.

Ligga vrak, mest hela dagen,
snurra ögonvals pupill.
Upp och hoppa! Skit i magen!
Ta en brusande pastill.



ME/2015-01-01




Prosa av Madjori
Läst 462 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-01-01 07:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Madjori
Madjori