Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonljus





Nu stiger det en morgon
bak takåsarnas natt.
Och kvitterjuntans sångkör
drar drillskalan så glatt.

Uti den lilla dungen
satt nyss en kritvit katt.
Tror det var en herre
som åma sig med fnatt.

Nu orden börjat sina
känner mig rätt matt.
Med pollen uti luften
ett andetag i tratt.

Nu stiger det en morgon
bak takåsarnas natt.
Och kvitterjuntans sångkör
drar drillskalan så glatt.


EM/ 2014-04-20




Fri vers av Madjori
Läst 390 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-04-20 06:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Madjori
Madjori