Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sill




Sillen på burken,
burken på sillen.
Krosad med mortel,
är självaste dillen.

Kryddpeppar, ättika.
lökjox få vandra.
Morotens sötsocker,
i detta jag blanda.

Syrligt och surt,
sockra med råge.
Dillfrön och saltet,
ett finlir med båge.

Sillen på burken,
burken på sillen.
Krosad med mortel,
är självaste dillen.




EM/ 2014-05-21




Fri vers av Madjori
Läst 389 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-05-21 10:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Madjori
Madjori