Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://sydsvenskan.se/varlden/article417333/Hart-slag-mot-den-brobyggande-sporten.html Målet: skapa hat... förtjänar lögsta sortens förakt...


Dödsfega ynkryggar


De fegas ansikten
De som inte vågar ta riktiga strider
Om de nu ska strida
De anfaller civila mål
Allt för att skapa mer har
Mer förvirring
Förhindra människans utveckling

De tar ner människan till dess stenålders nivå
Om de kan
Som tur är så är inte alla så….
Men finns de några man önskar livet ur
Så är det dessa, de fega som dödar av
Enbart negativa orsaker….




Fri vers av LassO
Läst 131 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-05 00:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO