Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lindas längtan


Linda plockar blommor av is
Men de försvinner på någe vis
De smälter ner som vatten
Längtan efter sommarnatten

Byte av kyla mot ljumma vindar
Blomstrande ängar, susande lindar
Mot kala grenar i mörkrets rike
Se fram mot sommarns like

Långsamt maler då de dagar
Man har till dess de behagar
Varma ljusa nätter sköna
Granna, ljumma gröna…




Fri vers av LassO
Läst 213 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-20 20:24



Bookmark and Share


  Roula O
riktigt vackert!
2009-03-21

  anits VIP
Vacker dikt, kan ana att våren
och sommaren är på väg
2009-03-20

    Noomi
mm.. våren är på väg..
ljuvligt..
2009-03-20

    ej medlem längre
Fin text!
2009-03-20
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO