Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Begravda i förlist lust



Jag såg vårt hus skymta förbi
De som jag byggde
För oss
För vår skull
För våra barn
För vår, som jag trodde, kärlek

Jag vet var rören går
Jag vet var ledningar är dragna
Många har jag dragit själv
Jag ser hur uteplatsen numer
Är vedbod

Jag ser dock inget annat
Än vemod
På ett par sekunder passerat
Så mycke slit
För så lite kärlek

Tusentals spikar
Tusentals pikar
Så stora förhoppningar
Sån längtan
Numer begravda i grunden…
Väl isolerad
Och dränerad…




Fri vers av LassO
Läst 125 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-05 12:16



Bookmark and Share


  Tina Q
Vemod
2009-03-05

    ej medlem längre
Fin text med vemodskänsla...
2009-03-05
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO