Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

IX. Amfora (Ur Julereien)



Som en konståkerska med bruten arm åter är på is.
Som en ryttarinna avkastad fortfarande älskar sin häst.
Så håller vi fast vid skärvorna av den förstörda amforan.

LPWJ 25/01/08




Övriga genrer (Aforism) av L Patrik W Johansson VIP
Läst 684 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-05 08:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

L Patrik W Johansson
L Patrik W Johansson VIP