Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En gåta som har mer en ett svar

Vet inte vad
som är rätt
eller vad som är fel

Tycker så mycket om dig
men inbillar mig
han kan inte va rätt

Du är en gåta
lätt men ändå svår
att förstå sig på
jag dras till dig
men vet inte varför
går jag på känslan
är du
så intressant
men något säger nej

Kanske det är
för att jag inte vågar
kanske är det för
att längst där inne
är rädslan för stor
och gör att jag hellre vill
stjuta dig ifrån mig




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 161 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-05 11:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson