Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Neddragningssverige


Kvinnors hjärtsjukdomar
5 miljoner för att bekosta
2 forskartjänster

”Ingen ned dragning på löner där inte
i krisens Sverige”

Man gör t o m TV reklam om eländet..




Fri vers av LassO
Läst 186 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-05 17:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO