Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt rop på hjälp

Är nu äntligen här
idag låg tiden till min
kuratorn i brevlådan
så nu får jag nog den
hjälp jag så väl behöver

Så redan nästa vecka så
börjar jag äntligen gå i
terapi igen känns nästan
redan skönt inom mig och
en lättnad

Tur att jag fick tiden så
snabbt det brukar kunna
dröja när man får remisser
så nu har jag något
välbehövligt att vänta på

Så nu får det ta den tiden
det tar så är jag nog mitt
glada jag igen tur att hjälpen
finns inom räck håll när man
som bäst behöver den




Fri vers av Ann-christin
Läst 299 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-05 12:18



Bookmark and Share


  Maria T
Så fint att du fick hjälp
så smart
2009-03-07

  Maria T
Så fint att du fick hjälp
så smart
2009-03-07

  En strimma av guld
Nu har du kommit en bra bit och du låt det ta tid.

Vet du det är bättre att skynda långsamt och att det blir kvalitet, än kvantitet så att säga.

Kram
2009-03-05

  anits VIP
Så skönt för dig!

Jag önskar dig all lycka
2009-03-05

  Fredrik Stillesjö
Hej Ann-Christine!

Skönt att höra att någonting fungerar ialla fall... Hälsar vännen Fredrik
2009-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin