Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Israel


Israel
Skapat av nazismens efterkommande
För dess överlevande
Av "ett globalt dåligt samvete"
I en tid
När ingen
Ingen
Trodde på en Israelisk stat

Ännu idag hatad
Omgiven av fiender
Den arabiska parollen
Stiftades för massor med år sedan

”Vi ska driva dom ut i havet”
Men de har aldrig lyckats
Anfallna gång på gång
Men aldrig lyckats driva bort dom
Tvärtom så har Israel efter varje ”påhopp”
Erövrat lite mer mark

Skapat lite mer utrymme
Men de anfallande skriker igen
Om att få tillbaks ”det de förlorat”
Fast de själva startat krigen
Anfallande tråkigheter
Dödandets baksmälla…

Som palestiniernas baksmälla för sina
Självmordsbombare och raketer
Rätt in i civila områden
Kommer som en militär kraft
Då kryper man undan
Gömmer sej bland civilbefolkningen
Och gnäller över ”övervåldet”
Fy faan uppriktigt sagt för detta
”Hamas, Satans egen brigad….”




Fri vers av LassO
Läst 133 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-05 20:22



Bookmark and Share


  Roula O
Israel är inte så oskyldiga heller, som du tror :) bra skrivet annars..
2009-03-05

  Larz Gustafsson VIP
Håller fullstöndigt med.
Tack för detta underbara budskap!
2009-03-05
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO