Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Undergång

 

 

Jag går från by till by

Med ett omättlig gevär i min hand

Skjuter människa efter människa

Lämnar ett hav av blod bakom mig

Framför mig faller världen ihop

 

 

Jag vinner

Samtidigt som jag förlorar en hel värld




Fri vers av Anonym Ängel
Läst 263 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-03-05 22:36



Bookmark and Share


  VampyrÄngel
Wow så himla snyggt skrivet!
2009-03-10

    enna
Phoolan Devi, tror jag att hon hette, hon, banditdrottningen, som jag tänker på...
2009-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Anonym Ängel