Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

din hand

 

 

 

din hand

på min nacke

då släppte jag allt




Fri vers av micke marin
Läst 196 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-05 23:58



Bookmark and Share


  Blåbäret
närvaro på flera plan här...så där pirrig längs ryggraden...
2009-03-07

  korpfjäder
:)
Skönt!
2009-03-06
  > Nästa text
< Föregående

micke marin
micke marin