Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Brittiska imperiets" mördarband...


Bloody sunday


”Bloody Sunday”
se den filmen
Handlar om ”Brittiska Imperiets”
Syn på rättvisa
Nordirland, en till synes fredlig demonstration
Man sköt helt enkelt rakt in i
En folkmassa….

27 st sköts
13 av dessa avled
mest ungdomar…
Detta är inte så avlägset det var 1972
Många av de engelska mördarna lever än
Och man fick nog se skörderna av det
Senare….




Fri vers av LassO
Läst 142 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-06 07:00



Bookmark and Share


  peter markurth
Ja alla mördare straffas ej, england bör ge fan i nordirland helt enkelt...

Bäst att vi passar på att uttrycka vad vi vill ha sagt innan skotten ekar i detta land med..

tänkvärd text..
2009-03-06
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO