Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smygrasismen i Repalus form


Ilmar Repalu och hans pack
Har skapat en skammens dag
I Malmö

Ilmar, Vilmar, Dilmar
Tennsvärldens mest föraktade kommunalråd
Liksom sportvärlden ö h t

För att inte glömma
Malmö stads skattebetalare
Som får stå för dumhetsnotan
- 3 200 000 kronor…..

(och man får hoppas att andra evenemangs
arrangörer, skyr ett sånt ynkligt pack
i fortstättning, tänk vilka risker med
en lite komunalrådsnisse som ska leka
världspolitiker och de med
rasistiska undertoner)




Fri vers av LassO
Läst 138 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-06 07:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO