Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Arabförbunden



Man undrar över
De ”arabiska bröderna”
Vill inte hjälpa Palestinerna med annat
Än vapen och terrorutbildning
Man undrar varför….

ARABFÖRBUNDEN
Älskar vapen mer än humanitet
Men ”ingen demonstrerar mot det”

VAR ÄR NI demon-stranter då?
Är ni så rädda för Islams hämnd?
Vågar ni bara demonstrera mot ickebarbarer?
Eller solidariserar ni med de arabiska diktaturerna?




Fri vers av LassO
Läst 187 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-06 12:24



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Man kan verkligen undra?
Applåd!
2009-03-08

  Svartsilver
du skriver om mycket viktiga saker!
2009-03-06

  Seasons VIP
Har själv skrivit lite om dessa (sjuka) tider dess spel...
Tack för denna, bra skrivet! More of where that's comin from :)
2009-03-06
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO