Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En förbättrad repris


Jag följer den röda tråden till ditt hjärta

och den tar sin första sväng in i blomsterbutiken
där det finns ett hav av färggranna blommor av alla de slag
Lika mycket som jag älskar dig, lika mycket som ett öppet hav
skriker dom åt mig
att det är just den som jag ska ta
Snälla!
Snälla!
Ta med mig
För det är mig som din älskade vill ha, och jag kan lova dig att du får en bra dag
i kärlekens tecken!

Jag följer den råda tråden till ditt hjärta och den tar sin nästa sväng in i godisbutiken
Sötsaker överallt
Mycket med socker och mycket med salt
Så nu gäller det att jag tar det jävligt lugnt
Måste hålla huvudet kallt, så att jag inte gör något dumt val, något ocoolt
något inte alls så ballt
För det är inte det som jag ser som jag vill ha, för jag vill få tag på den finaste choklad
Den får gärna vara mixad som en dubbel nougat för det är det som jag tror hon vill ha
När hon sen smälter i mina armar, blir jag alltid lika glad

Jag följer den röda tråden…………..

Ken Cassel
11/2-07.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 208 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-06 14:36



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Härligt sprudlande text - *jättegillar *! Klart du ska följa den röda tråden..:-)
2009-03-13
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel