Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 

du som var så bra på att ljuga
sa ord som var underbart ljuva

 




Du sa så söta saker till mig, i skydd av körsbärsblomdoft och humlors surrsång

 

 

 

Viskade under
humlesurr i körsbärsträd
passerar lögner

 




Bunden vers (Haiku) av Tina Q
Läst 221 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-06 15:25



Bookmark and Share


  Berit Robin Lagerholm VIP
Här fick du in en poäng i en söt liten haiku
2009-03-06

  Måna N. Berger
Listig haiku! Jag fick läsa den ett par gånger för att förstå, smart skrivet!
2009-03-06

    MaryMo
skulle vilja fortsätta lite...

lika lätt och obemärkt
som molnskyars svep
över leende sommarhimmel
utan skuggan
av ett rättmätigt tvivel

men då skulle det ju inte vara någon fin haiku längre ;-)
2009-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Tina Q
Tina Q