Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://sydsvenskan.se/sverige/article414798/Reepalu-Matchen-borde-stoppas.html?listCommentsFrom=30 Malmös kommunalråd Ilmar Reepalu vill stoppa Sveriges tennismatch mot Israel. Orsak: Israels invasion av Gaza, som kostade över 400 palestinska barn livet


Repalu falskar uppenbart

http://www.svd.se/sportspel/nyheter/artikel_2488343.svd

Fritidsnämndens andre vice ordförande Carlos Gonzáles Ramos (V) ville helt stoppa matchen. Han anser att Israel begått folkmord i Gaza och att man inte kan blunda för det.
- Men eftersom det inte gick att stoppa den är det här det bästa beslutet, säger han.

-----------------------------------------------------------------------------------

Oj vilka ynkryggar man blir mer och mer förbannad på dessa typer, ”Malmös egna små utrikesdepartement” de skyller på säkerheten, fast polisen inte sagt nåt om detta, för att få sina ideèr igenom. Snacka om patetisk ymklighet….

(Reepalu har drivit hårt att Malmö ska bli en attraktiv evenemangsstad med sina nya fina arenor. Malmö ska arrangera handbolls-VM 2011 och ishockey-VM 2013.)

En fråga man kan ställa sej, vad händer i samband med handbolls VM och Ishockey VM framöver, kommer handbollsförbundet och ishockey förbundet att reagera? Kommer fler att vilja ha arrangemang.

JAG hoppas att handbolls och ishockey förbunden kommer att reagera, kanske flytta sina VM från Malmö. Israel kommer knappast att dyka upp i Ishockey VM däremot i handboll finns ju risken…

Sen kan man undra, i andra fall, andra beslut, bygger de också på lögner angående sina avsikter? Finns det nån sanning i Malmö "s k arbetarkommun" som tydligen gör lite som den vill med allt.

Finns det nån som kan, oavsett vad man tycker om matchen, och dess otillbörliga stoppande, finns de nån som kan lita på en sån som Repalu?

För sanningen är uppenbarligen inte viktigt, inom S i Malmö....




Fri vers av LassO
Läst 135 gånger
Publicerad 2009-03-10 13:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO