Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fri-luft


Vy från ett friluftsmöte
Det skulle bli ett friluftsmöte
Som man egentligen tyckte var trevligt
Man kunde liksom smita iväg
Lägga sej i gräset
Se på himlen och drömma sej bort

Men denna gången så var de bl a
En tjej som skulle sjunga
Hon sjöng allt var gott och väl
Men Gud (?) sände en vind
Som liksom ”lyfte upp”
Klänningen

Så till den milda grad så att
Man fick se hur hon såg ut
Utan klänning s a s
Problemen var uppenbara
Hennes sång kom av sej
Och klänningen drogs snabbt ner

Så stod där en riktigt röd
Generad och tyst
Sångerska mitt på torget
Vad som hände sen minns jag inte, alls
Men va fasen, vad fanns annat att minnas
Just från det ”friluftsmötet”
Luften är fri, så också vinden…. ;=)




Fri vers av LassO
Läst 138 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-06 17:50



Bookmark and Share


  Roula O
fint skrivet!
2009-03-06
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO