Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gnidenheten II Bonus


Bonus
”max 2 månadslöner”
Alla ser de som maxbelopp
Nåt extra ordinärt
Regeringsdirektiv är de visst…

Men sedan kan man kalla det
”gratifikation”
GRATIFIKATION
Kallar man det, som 2 månadslöner…
Det fick man med i alla fall

Sen den halva miljon kostar skattebetalarna
Nästan 40% till
Så 1 miljon för den ”belänade”
Eller ska vi kalla det
Gratifierade
Möjligen bonuserande
Kostar i alla fall 1 400 000 C:a
För svenska folket


”Revolutionen närmar sej”




Fri vers av LassO
Läst 226 gånger
Publicerad 2009-03-07 00:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO