Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gnidenheten III


Göran Hägg sa nåt förnuftigt i TV:n
Imorse
”det är denna lilla interna klubb av
folk som känner varann som sparkar
upp varandras löner och bonusar till dessa
nivåer”

Jag citerar honom gärna
Jag delar hans uppfattning helt och hållet

Om de håller på så i sina företag är en sak
Men i statliga näringar så är det åt h-----e

De verkar också vara mest närande
Åt sej själva..


”Revolutionen närmar sej”




Fri vers av LassO
Läst 141 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-07 09:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO