Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gnidenheten IV Risker

Ju mer risk
Man tar med ”andras pengar”
Desto högre bonus
Baserade på andra saker än vinster
Dessutom…

Enligt MOODYs så har företag med höga bonusar
Mer kreditförluster än andra….
Ska vi se, t ex AP fonderna
Minus 200 miljader
2 0 0 000 000 000 SEK

Men fortfarande bonusar…


”Revolutionen närmar sej”




Fri vers av LassO
Läst 139 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-07 09:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO