Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gnidenheten VIII Ökade bonusar


Jag välkomnar en ny slags regelverk
På AP fonderna

Från MAX 2 månadslöner
Till MAX 4 månadslöner
(och de är inte våra månadslöner)

sagt av:
Mats Andersson
4 AP fonden…

(men MAX blir tydligen alltid PRAXis)
(Även med 200 000 000 000 SEK förlust)

”Revolutionen närmar sej”




Fri vers av LassO
Läst 121 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-07 17:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO