Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jajaja känns de som man har förtroende för de som vill ha bonus när de loosat 200 000 000 000 ? Ja när de inte själva har så mycket "skam i kroppen" så de säger ifrån?


Gnidenheten IX Förtroende

Mats Odell
”Det viktiga är att
allmänhetens förtroende för AP fonderna
bibehålls”

HAHAHHAHAHAHAHAHAHAHA
HAHAHAHAHAHAHAH
AHAHAHAHAHAHA
HAHAHAHAHA
HAHAHAH
AHAHAH
AHAHA
HAHA
HAH
HA




Fri vers av LassO
Läst 121 gånger
Publicerad 2009-03-07 19:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO