Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
De har som sagt, ingen skam i kroppen....


Gnidenheten X Fattas ord


VARFÖR KALLAS
DET FÖR ATT FINANSKRISENS
AKTÖRER FÖR ”OFFER”


OFFER FÖR VAD
DE ÄR JU AKTÖRER

DE HAR SJÄLVA SKAPAT DET HELA
DE HAR MOTTAGET SINA BONUSAR

DE VISSTE ATT DE SKULLE SITTA NÅN
MED SVARTE PETTER TILL SLUT

NU SITTER VI ALLA DÄR
ÄR DE INTE LÄGE ATT SÄGA NÅT
(förlåt t ex)




Fri vers av LassO
Läst 111 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-07 18:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO