Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vattenfalls säkerhets fall...


VATTENFALL HAR UPPENBARLIGEN
MER SÄKERHET FÖR VAD
DERAS ANSTÄLLDA SÄGER
ÄN VAD DERAS KÄRNKRAFTVERK GÖR

MAN SKICKADE EN HEL DELEGATION
NÄR TV SKULLE INTERVJUA 2 ANSTÄLLDA
OCH DET VAR ENDAST DE 2 UTVALDA AV
VATTENFALL SOM FICK INTERVJUAS

VAD ÄR DET FRÅGAN OM
ÄR DET STASI, SECURITATE
ELLER VAD TALAR VI OM?




Fri vers av LassO
Läst 148 gånger
Publicerad 2009-03-10 13:54



Bookmark and Share


  Ewa Åkerlind
känner du någon av de två som intervjuades?
2009-03-10
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO