Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sandklockans dans

 

Du vrider dig runt på min skärm

befaller mig att vänta
får mig att tro

att något skall hända

men du sa aldrig att
det inte gällde mig

du berättade aldrig
att en vän skulle mista en vän
att livet skulle dras till sin spets

du bara vippar runt där
på min skärm

låter hela livet vänta
medan låtsatssanden rinner
genom din smala midja

som mäter ingenting alls

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Lena Krantz VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-06 21:42



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Det är jobbigt ibland att vänta på timglaset som snurrar på skärmen - medan saker händer runt omkring - så bara snurrar glaset ..... med sin låtsassand ....
2009-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP