Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förgiftad

och bland förvirrade tankar och rödvin

söker jag förklaringen

det rationella

till varför allt

plötsligt förgiftades och dog ut

och mellan ensamma tårars famlande

förundras jag

över vad som egentligen hände

vrider och vänder på ord och blickar

lyfter fram allt ur skuggorna

kliver ur mitt eget skinn

synar allt på detaljnivå

analyserar och spekulerar

men när timmen slår sent

är jag ingenting annat

än en ensam själ med tårar bakom stängda ögonlock

som inte förstår

kanske inte heller vill

 




Fri vers av Hélène
Läst 216 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-07 00:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hélène
Hélène

Mina favoriter
Döde dandyn