Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjögrens toalettfilosofi


Sjögrens KB hade en egen slags
Sätt att umgås med toaletter
D v s de fanns under många år
Ingen alls… så en av de anställda
Sammanfattade det så

”Hänne utme Sjögrens
Hän få vi skit i byxxån så läng hängslen håll”


(vilket betyder på svenska:
Här på Sjögrens så får man skita i byxorna
Så länge hängslena håller)




Fri vers av LassO
Läst 138 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-08 18:45



Bookmark and Share


  Roula O
hihi..
"(vilket betyder på svenska:
Här på Sjögrens så får man skita i byxorna
Så länge hängslena håller)"
2009-03-08
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO