Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spinner kärlek

Min kärlek är fri
som spunna spröda trådar
i en virvel
inga kedjor, inga band

Det som kräver, kväver
finner inget fäste
möter inget motstånd
vandrar i ett öde land

Din kärlek den är glöden
som du bär på inombords
ett djup i dina ögon
det jag känner i din hand

Jag vill möta dig i hjärtat
jag vill möta dig i dans
det som skiljer våra världar
klingar mjukt i resonans

Låt oss blicka bortom speglar
exaltera i vårt rus
allt som varit höga murar
smälter då i våra ljus





Fri vers av Leva Livet
Läst 541 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-07 11:59



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
"Min kärlek är fri
som spunna spröda trådar
i en virvel
inga kedjor, inga band"
Vackert skrivet!
2009-03-08

  Ilona _L
Wow, så snyggt!
2009-03-08

  Bodil Sandberg
Så suveränt fint kära poetissa - nakna vackra rader..tänker:den som detta är riktat till kan väl intet annat än känna tillit - tilltro


applåderar varmt
2009-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Leva Livet
Leva Livet