Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sista gång

Vill du se mig le
En sista gång
Bland all rädsla och obarmhärtighet

Kommer du vilja höra min röst
En sista gång
Bland all smärta och förtvivlan

Vill du röra mig mjukt
En sista gång
Bland all hopplöshet och gråt

Kommer du vilja känna vår kärlek
En sista gång
Bland all ondska och hat


Jag vill känna mig varm

En sista gång

I din famn där vill jag nå himlen


Jag vill blunda nu och inte se tillbaka

En sista gång

Vill jag se ditt ansikte


En sista kyss innan jag

Lämnar denna värld

Så du aldrig glömmer mig…




Fri vers av Bellé
Läst 409 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-07 14:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bellé
Bellé