Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lite hög till sofia

Känslorna blir allt kortare
faller bort
lite i taget

jag vill säga u
ord med u
utan dig vill jag inte leva

vi har öppnat vin
vi har köpt vin
fått vin

nyfiken
det här gillar sofia alltså
vad tycker du

gott intressant
det var meningen att det skulle vara skönt
torterade mig förlåt

vinet och cidern och ölet
och cidern vi fick
du måste älska sofia

dricker lite till
små tag i taget
satt på mig en klänning




Fri vers av Panda Delilah
Läst 208 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-07 16:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Panda Delilah
Panda Delilah