Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den 3:e sonen II



Den 3:e sonen
Kom efter de 2 första

Han var nog inte tänkt
Som son

Många år efteråt började han
Fundera…

”Är jag inte utanför den här familjen
Finns jag till här…”

Den tredje sonen
Minns värmen från mormor
Och morfars hem

De enda ställe som han känt sej speciell
Men mormor dog
Då dog det speciella, med henne

Han var 8 när hon dog
Och pendeln i klockan slog om
Slut var det med speciellt behandlande

Slut var det med kärleksfull kram på kvällen
Slut var det
Att kärlek kändes, i fällen

Den tredje sonen
Fick aldrig vara som den första
Eller den andra

Inte heller som den fjärde
Den tredje sonen var alltid den felande
Den tredje….

Priset var att alltid känna sej utanför
Aldrig älskad…




Fri vers av LassO
Läst 262 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-03-21 10:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO