Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En sann historia om "elgigantvaruhusetiörebro"s absolut kortaste karriär..


Elgiganten-fjanten


I Örebro
På Elgiganten
Anställdes Hebbe-klanten
Som en slags ”varuhuschef”

Men innan de öppnade kom en överbörje förbi
Och såg en märklig sak
För unga fräsha, tjejer var alla däri
Med fina kroppar, läcker bak

Alla andra, göre sej inte besvär
För det enda som gäller här
Är ögats fröjd för Hebbeklanten
Så är livet, på elgiganten

Så hebbe fick packa sej iväg
Han som var en sån kvinno strateg
Han fick sparken innan det öppnat ens
Sånt är livet, om man inte är överens

Om vilka kriterier som gäller
Där kropp och njutning, högre smäller
Än kunskap och vana av elprodukter
Så hebbe fick gå, med all den sukt bär

Och än går snacket runt Örebro
Nu kan ni veta, inte längre tro
Att där så anställdes efter andra kriterier
Inte på på kunskap, utan vad man ser i er

Bröst och stjärtar, kurviga kroppar
Kunskapen hebbe, så enkelt droppar
Men som sagt, innan man ens öppnat porten
Så fick han sparken, kostym lorten…




Fri vers av LassO
Läst 166 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-16 09:19



Bookmark and Share


  LassO
Du Larz:
tänk dej då motsvaramde i badkläder... ;=)
2009-03-16

  Larz Gustafsson VIP
Själv har jag svårt för arbetsgivare som vill att man skall bifoga foto när man skickar ansökan.
2009-03-16
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO