Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Annorstädes



Aftonen klär himlavalvet
där sjärnorna visar vägen
i mörkret jag allena frodas
men tankarna och min själ
är annorstädes

Jag kan sitta på en sten
allena i skogens djupa
där jag finner ro över ensamheten
men numera är min själ bortflygen
och mina tankar annorstädes

En fjäril kan kittla på min kind
och väcka mina tankar till liv
men endast en liten sekund
ty själen och tankarna mina
är annorstädes.

Det är som att vara två jag
fast ändå inte, men samtidigt är
allena men inte allena.
Min själ och mina tankar
följde Magnus hem...




Fri vers av Minna Markatta
Läst 188 gånger
Publicerad 2009-03-07 18:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Minna Markatta
Minna Markatta