Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bullens ideèr II


Bullen var på sitt sätt
Ett slags födgeni
Så när han var med och skapade
Sitt faktureringsprogram så blev hyrorna
För löpande maskinhyror
Från den 15, till den 15
Varje månad

1 kund upptäckte att
Han gjorde så, för varje månad
Så lyckades han ”stjäla” en dag
På det viset
För antingen ska man börja den 16
Eller sluta den 14

Man som sagt bullen körde rakt av
Hela månaden + 1 extra gång
Den 15:e varje månad…
Födgeni eller ohämmad fräckhet
Men så funkade det i åratal…




Fri vers av LassO
Läst 120 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-05-31 18:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO