Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Minns ni unversöknningen med apan som kastade pil på börssidorna, och lyckades lika bra med sina investeringar... som "proffsen"... AP aporna missade visst hela börssidan med "sina pilar"...


AP-anage, eller apa rent ut sagt...



Jag kommer tillbaks till detta
Det MÅSTE VARA
NÅT FEL I HUVET
PÅ DESSA…

De har klantat bort
200 000 000 000 SVENSKA KRONOR
Och har mage att inte skämmas
De har t o m mage att ta emot
”gratifikationer” för sitt arbete

De kanske t o m tror
Att de förtjänat sina jävla bonusar
HUR FAAAAAN KAN MAN VARA SÅ DUM
OCH HUR FASEN KAN MAN VARA SÅ
OERHÖRT HELT UTAN SKAM I KROPPEN
HAR DE HÅL I HUVET
SER MAN RÄTT IGENOM ÖRONEN
PÅ DESSA INDIVIDER….

Det är ju så horribelt så man häpnar
”De skjuts för lite”
brukade vår gamla lärare säga
Kanske kommer en och annan
Inte att kunna undvika det snart
De finns de som förlorar allt de har
För dessa finansspekulanters skull

"Revolutionen närmar sej…"




Fri vers av LassO
Läst 134 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-08 13:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO