Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min orm söker


Min orm söker
Sitt näste
Den söker en ljuv
Skön boplats
Varmt och mysigt
Ett ställe att lägga till
Finns det
Hos dej




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 154 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-18 07:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO