Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hospis


Vår kärlek är på hospis
Ingen verkar mera tro
Att den ska leva
Ens till sommaren…

Dödligheten är hög vid den här typen av infektioner
Antibiotika funkar inte
De är för mycket anti
Förut
För mycket antierotika kanske

Den sjuka lukten av död
Känns överallt, sätter sej i kläderna
Och huden, håret
Vi verkar vaka ut vår kärleks död
När den tatt sitt sista andetag
Går vi ut från varsin utgång

Och ses kanske, aldrig mer
Alla dessa vaknätter
Orkar inte sörja
Vi förlorade… men
Ingen vann…..




Fri vers av LassO
Läst 160 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-26 00:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO