Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skatten svall-ar över....


Skattenfall

Vattenfall
Har i över 100 år
Våldfört sej på invånarna i vårt land

Man lurade eller tvingade till sej marken
För dammbyggen
Utan ersättning för den miljöförstöring
Som invånarna råkar ut för

Nu våldför man sej på skatten
Genom att de 2-3 ören som produktionen kostar
Kostar mellan 70-180 öre
När de kommer ut ur eluttaget…
”SKATTENFALL”




Fri vers av LassO
Läst 177 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-03-08 13:07



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skandal!!!
Applåd.
2009-03-08
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO