Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Afgansk förändring


Rambo III
Kriget i Afganistan
Cirkeln sluter sej
Då Ryssar eller Sovjeter
Om man ska vara noga
Var de stora banditerna

Och afganerna
Samt Rambo naturligtvis
Hjältar…
Uppochnedvänd värld
USA skapade dessutom
Den afganska motståndsrörelsen…




Fri vers av LassO
Läst 130 gånger
Publicerad 2009-04-13 09:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO