Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Såg en film av de Geer om Dom båda…. Och mest om Håkan


Filmarna




Filmarna
Carl Johan de Geer
Håkan Alexandersson
Filmade, filmade filmade

En massa film…
Som ingen ville se…
Som unga
Rebeller

Som äldre
Bara tragiska figurer
För vem minns filmare
Som inga ville se filmerna av

Utom dom själva
Men ”Tårtan” minns vi i alla fall
Även om man inte minns så mycket mer om den
Än just tårta….




Fri vers av LassO
Läst 152 gånger
Publicerad 2009-03-27 06:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO