Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fjärrvärme lika tryggt som, skallerorm under sängen


Titta in på fjarrvarme.se
Säger man på TV reklamen
Ju fler som ansluter sej
Hur bättre är det för ”miljön”

Och för Vattenfall
Fortum
Sundsvalls energi
Och div andra
DE är de som tjänar på det

Och sen sitter man i deras klor
Se t ex hur FORTUM
Behandlar sina gaskunder i BROMMA
Då man inte anser sej ha råd

Att underhålla gasnätet längre
Vaddå underhåll förresten
De sista 20 åren är väl bristen på underhåll
Det enda som gjorts där…

Så tänk er va skönt
”Vad tryggt” att hamna i klorna
på dessa i dubbel mening energitjuvar
Som pungslår alla….

(minns ni förresten hur bra och billigt de skulle bli
med en fri elmarknad)




Fri vers av LassO
Läst 146 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-09 00:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO