Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att jag älskar dig trors allt


du ser visst bara dig själv

SE DIG OMKRING!

inte bara du lider

inte bara du gråter dig till sömns om kvällarna

inte bara du



jag ligger på rygg med en klarblå himmel som täcker hela mitt synfält, Hur lyckas jag känna mig klaostrofobisk?


jag sitter i ett mörkt rum med stabila betongväggar att luta mig mot, Varför känner jag väggarna rämna och golvet rasa under mig?



jag är inte själv men jag är ensam

jag kan inte prata men jag skriker

jag fryser inte men jag skakar








du ser visst bara dig själv




Fri vers av viunderregnmolnen
Läst 204 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-08 16:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

viunderregnmolnen
viunderregnmolnen