Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.bankrattsforeningen.org.se/ Titta in på den sidan, om du vågar...


Bankrån


Sundsvallsbanken
Blev Nordbanken
Post och Kredt banken blev PK
Sen köpte man Nordbanken
Och blev
NORDBANKEN

Enligt en del skulle de vart prickar över o…
NÖRDBANKEN redan då
Efter alla pinsamheter
Bla a så annekterade man GOTA
Gota utan prickar
Som annekterade GLG center

”Sveriges största bankrån”
Man stal ett helt industri område
Med landets fräsigaste hotell på ”köpet”
Döpte om det och
Numer verkar många ha glömt

Charmkurser från bankerna har höjt förtroendet
För dessa…
Vill människor bli lurade
Eller räknar man med att slippa sitta med
Svarte Petter….

För hur kan man tro….
På dessa svindlare
”De värsta bovarna har kostym”
”Och de agerar till synes, enligt lagen”
Men ändå, de riktiga bovarna

Vänta ska ni få höra, snart är de igång igen
Folk lämnas fattiga, helst med påskrift
Om att inte tala med media
För då kan "de stämmas"….
(de bords skämmas)
SÅ tystas kritiken man stjäl de mesta
Sätter folk i utpressnings läge

Så de får en bråkdel kvar av ”sitt”
Eller kanske ett ”jobb”
Slagna människor, gör inte motstånd
Slagna människor, är lätta att ha att göra med
Slagna människor VRÅLAR INTE UT OM
DE ORÄTTVISOR DE FÅTT UPPLEVA.




Fri vers av LassO
Läst 134 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-03-26 00:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO