Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att ensam möta morgonen.

Lycka till, älskade,
glädjen syns i din blick.
Du står här
fastän det var länge sedan du gick.
Din sista,
vackra lögn, för att undkomma mitt svar.
Inte ens jag
kan inbilla mig att det finns något kvar.
Jag spelar med,
låter dig tro att allt är bra.
Döljer smärtan
över att det inte är mig du vill ha.
Att ensam
möta morgonen det klarar jag.
Ska krossas,
gråta floder för att sedan ta nya tag.




Fri vers av alikavalika
Läst 191 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-03-08 17:37



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Så stark, så gripande är din text att ögat tåras...Gillar hur du formulerar dig - det ryms så mycket smärta " mellan raderna "...dikten gråter verkligen...väldigt berörande skrivet.
2009-04-09

  Tina Q
"Lycka till, älskade,
glädjen syns i din blick.
Du står här
fastän det var länge sedan du gick."

MYCKET bra!!!!
Hela din dikt är väldigt vacker, men inledningen är sanslöst snygg!
Det här är en vemodigt, sorgsen och samtidigt stark fullpoängare!
2009-03-10
  > Nästa text
< Föregående

alikavalika
alikavalika