Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hehe å dessa lekstugor för "män" som varken kan spika eller hugga med yxa, kostymprissar som ser sej och sina lekar "så allvarligt". Råkade ut för en till, en av medlemmarna beskrivs också i "bankrattsföreningens" hemsida, inte så vackert dock


Timmermansorden

Ordnar
Jag ”snubblade” över en orden jag aldrig hört talas om
”Timmermansorden” låter lite märkligt
men eftersom jag är, timmerman, på riktigt alltså inte på lek
i nån jävla klubb… så funderade man lite mer…

Klippt från wikipedia:
Timmermansorden (TO) är ett slutet ordenssällskap på kristen grund, enligt legenden grundat i England, och med säte vid Eriksbergsparken i Stockholm

Timmermansorden utövar stor social välgörenhet. 1796 grundade man ett ålderdomshem, som från 1913 var beläget i Nockeby. Ålderdomshemmet är numera nedlagt.
Slut citat..

”Stor social verksamhet” men bara med ettexempel
dessutom från 1796!!!!

och…i princip finns inga normala uppgifter om dessa
timmermän… Som mest av allt påminner om
”vuxna män med barnasinne och höga tankar om sin egen
uppgift i tillvaron”

Men om de finns ”frimurarorden” besatt av muppar som aldrig
Skulle kunna hålla i en murslev
Varför ska man inte tro att de finns ”timmermänsorden” för de
Som varken kan hålla i hammare eller yxa…

HEMSIDAN har inga uppgifter heller, den är bara till för ”invigda”
Och den invigningen är, värre än den värsta ”rödavitarosenlek” som helst.
Lite drickande av blod i döskallar och annat ”kul” torde vara kutym.

Tänk alla dessa ”små män” som måste skaffa sej egna små ”klubbar”
För att ”njuta av den manliga gemen-skapen”….




Fri vers av LassO
Läst 407 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-03-09 19:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO