Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jan Emmanuel


Jan Emmanuel vill ha 40 000 i månaden

För sin 2:a

Emmanuel betyder visst ”Gud med oss”

De behöver han nog om han ska få ut dom pengarna

Men de är klart, de finns så mycket dumt folk

Så man vet ju aldrig….



Men de säger kanske en del av vad han kommer att försöka

Med inom politiken…. Åt sej själv….




Fri vers av LassO
Läst 162 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-03-09 13:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO